Raamfolie op de auto in Den Haag

Uw autoruiten voorzien van folie

Wilt u raamfolie om uw autoruiten te blinderen in Den Haag? Heeft u moeite in de zomer om het daglicht te verdragen wanneer u in de auto zit of wilt u meer privacy hebben in uw automobiel? Informeer dan bij ProfCars voor speciale raamfolie voor uw auto. Wij kunnen dit raamfolie voor uw auto in Den Haag leveren en garanderen u een resultaat van top kwaliteit en lange duurzaamheid. Wij zijn specialisten in Den Haag op het gebied van het restylen van auto’s en bieden naast het blinderen met raamfolie ook service aan zoals het wrappen van de buiten en binnenkant van het voertuig, het inbouwen van apparatuur zoals parkeerhulp en radio’s en wij verzorgen poetsbeurten van top klasse. Lees verder wat wij allemaal kunnen aanbieden of kom geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze workshop in Den Haag.

Wij zijn echte automobiel liefhebbers

ProfCars is een garagebedrijf in Den Haag waar alleen maar autoliefhebbers werken. Onze medewerkers vinden het elke keer weer een uitdaging om van een automobiel iets moois te maken.

Wij zijn de expert voor het aanbrengen van raamfolie voor uw auto in Den Haag en wij kunnen u garanderen dat er alleen medewerkers aan de auto werken die dit met hart en ziel doen.

Raamfolie auto

Autoruiten blinderen met raamfolie in Den Haag

Naast het aanbrengen van raamfolie voor uw auto kunnen wij nog veel meer. Lees hieronder wat de mogelijkheden allemaal zijn bij ons.

Vele mogelijkheden bij ons beschikbaar

  • Carwrapping met het merk Hexis
  • Kras behandeling, 3-staps polijsten, wax Guard met 2 jaar lak garantie
  • Xenon, radio, achteruit camera’s en parkeer sensoren inbouwen
  • Buitenkant en binnen wassen en poetsen
  • Motor reinigen, velgen reinigen, vlekken verwijderen, leer/stof behandeling, shamporellen

Garage

Neem contact op voor een prijs of kom langs

Zoekt u een bedrijf dat raamfolie voor uw auto in Den Haag kan aanbrengen? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Of kom vrijblijvend langs bij ons in Den Haag om te zien wat er allemaal mogelijk is. Met de raamfolie voor uw auto van ons bent u er zeker van dat u een top klasse resultaat krijgt dat duurzaam en hoog van kwaliteit is. Wij gebruiken alleen raamfolie waarvan wij zeker weten dat die speciaal is vervaardigd voor het blinderen van auto ruiten en wij garanderen u op deze manier een optimaal resultaat. Maak tevens gebruik van onze mogelijkheden om uw auto te laten poetsen in onze werkplaats in Den Haag. Snel u naar ProfCars in Den Haag en laat de ruiten van uw auto bekleden met raamfolie.