Auto poetsen in Den Haag

Uw auto een echt goede poetsbeurt geven

Wilt u uw auto een poetsbeurt laten geven en zoekt u hiervoor een poetsbedrijf dat uw auto kan poetsen in Den Haag? Kom dan langs bij ProfCars. Wij kunnen uw auto poetsen in Den Haag waarbij u van ons de garantie krijgt voor een topklasse resultaat. Uw auto zal weer als nieuw onze werkplaats verlaten na een flinke en professionele poetsbeurt van ons. Wij hebben vakmensen klaarstaan voor u om het werk uit te voeren en wij garanderen u dat wij alleen maar de beste en meest veilige materialen zullen
gebruiken die beschikbaar zijn.

Laat een vakman uw auto poetsen in Den Haag

ProfCars is een echte vakman wanneer het erop aankomt om een auto weer te laten glimmen alsof deze net uit de showroom komt. Wij doen ook vrijwel niets anders dan auto poetsen in Den Haag. Wij verlenen ook verschillende services zoals het waxen, het polijsten van koplampen, kras behandelingen en polijsten in 3 stappen. Wanneer wij uw auto voorzien van een poetsbeurt dan kunt u er zeker van zijn dat u een top resultaat krijgt. Kom eens vrijblijvend langs bij ons in Den Haag om te zien wat wij allemaal kunnen en maak een afspraak.

Auto poetsen

Ook voor ramen blinderen en car wrapping

Naast het auto poetsen in Den Haag kunnen wij u nog meer aanbieden. Wij zijn ook de specialisten in Den Haag voor het auto wrappen, het restylen van een auto en het blinderen van ruiten. U bent bij ons ook aan het juiste adres  wanneer u een bedrijf in Den Haag zoekt dat uw autoramen kan blinderen. Lees hieronder wat wij allemaal nog meer kunnen:

  • Ramen tinten
  • Carwrapping met het merk Hexis
  • Kras behandeling, 3-staps polijsten, wax Guard met 2 jaar lak garantie
  • Xenon, radio, achteruit camera’s en parkeer sensoren inbouwen
  • Buitenkant en binnen wassen en auto poetsen
  • Reinigen van motoren en velgen, vlekken verwijderen, leer/stof behandeling, shamporellen

Neem contact op met ons of kom langs

Wilt u uw auto laten poetsen en zoekt u een bedrijf dat uw auto kan poetsen in Den Haag? Neem dan contact op met ons of kom geheel vrijblijvend langs. Wij kunnen uw auto een poetsbeurt geven die de auto weer helemaal als nieuw doet lijken. Wij kunnen de auto voorzien van een kras behandeling, een 3 stappen polijst beurt of een wax met 2 jaar lak garantie. Wanneer u ons uw auto laat poetsen in Den Haag bent u zeker van een goed resultaat.