Autopoetsbedrijf in Den Haag

Uw automobiel weer als nieuw in de zon

Wilt u uw auto weer laten schijnen in de zon en zoekt u een autopoetsbedrijf in Den Haag dat een stukje vakwerk kan afleveren om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien? Kom dan langs bij ProfCars in Den Haag. Wij zijn al vele jaren het autopoetsbedrijf in de regio van Zuid-Holland en Den Haag en wij garanderen u dat u een resultaat krijgt afgeleverd die er zijn mag. Wij hebben vaklieden in dienst die uw auto niet zien als een object maar als iets waardevols waar je zorgvuldig mee om moet gaan. Elke kras die uw auto in de afgelopen jaren heeft opgelopen wordt vakkundig door ons autopoetsbedrijf weggepoetst en wij verzekeren u tevens dat de poetsbeurt niet na een aantal dagen al teniet gedaan is door het Nederlandse weer.

Wij zien uw auto als een waardevol object

ProfCars gaat er vanuit dat je echt liefde moet hebben voor automobielen alvorens je ermee aan de slag kunt gaan. U brengt uw auto niet voor niets bij ons in Den Haag voor een poetsbeurt. Wij zijn dan ook het autopoetsbedrijf in Den Haag die begrijpt dat u zeker wilt weten dat uw auto bij een poetsbedrijf is terecht gekomen die met zorg omgaat met het voertuig. Wij doen dat dan ook. Alle materialen die wij gebruiken zoals de wax zijn van top kwaliteit en de doekjes en andere poetsmiddelen zijn speciaal bestemd voor het poetsten van automobielen.

Autopoetsbedrijf

Ook voor restylen bij ons aan het goede adres

Wanneer u een autopoetsbedrijf in Den Haag zoekt dat meer kan dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen ook car wrapping, kunnen uw auto voorzien van blindering en wij kunnen uw automobiel een algemene restyling geven. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

  • Autoruiten tinten
  • Motor reinigen, velgen reinigen, vlekken verwijderen, leer/stof behandeling, shamporellen
  • Carwrappen met het merk Hexis
  • Xenon, radio, achteruit camera’s en parkeer sensoren inbouwen
  • Buitenkant en binnen wassen en auto poetsen
  • Kras behandeling, 3-staps polijsten, wax Guard met 2 jaar lak garantie

Garage

Maak contact met ons autopoetsbedrijf in Den Haag

Zoekt u een autopoetsbedrijf in Den Haag? Zoek dan niet langer en neem contact op met ons voor meer informatie en een prijsopgave. Of kom gewoon eens vrijblijvend langs bij ons in Den Haag. Wij zijn tevens het autopoetsbedrijf dat koplampen kan polijsten, car wrapping kan verzorgen en de ramen kan blinderen. Wij zijn het autopoetsbedrijf in Den Haag dat uw auto een poetsbeurt kan geven die uw auto er weer als nieuw uit laat zien.