Autoruiten tinten in Den Haag

Uw autoramen laten voorzien van een tint

Heeft u te vaak last van het zonlicht in uw auto of worden de temperaturen in de zomer te hoog wanneer u de auto instapt? Denk er dan eens over na om uw autoruiten te laten tinten. ProfCars is al vele jaren de expert die autoruiten kan tinten in Den Haag en verzekerd u van een top klasse resultaat wanneer wij ons werk gedaan hebben. Wij gebruiken de beste materialen om de ramen van een tint te voorzien en garanderen u dat de helderheid optimaal zal worden afgestemd aan uw wensen. Wij verzorgen naast het autoruiten tinten ook car wrapping waarbij we met een folie uw auto voorzien van een nieuw design aan de buitenkant en tevens zijn wij specialisten in Den Haag voor een professionele poetsbeurt.

De vakmensen voor het restylen van een automobiel

ProfCars is de expert in de regio van Den Haag om automobielen te voorzien van een nieuwe style. Wij doen dat o.a. door het aanbrengen van folie op de lak die ook wel wrapping genoemd wordt. Wij zijn ook de expert in Den Haag op het gebied van autoruiten tinten. Bij ons krijgt u te maken met vaklieden die liefde voor auto’s uitdragen en niets mooier vinden dan het restylen van een auto met een resultaat waar men trots op is. Wij tinten de ramen volgens de normen van de verkeersreglementen.

Autoruiten tinten

Maak gebruik van onze andere diensten

Wij zijn niet alleen het bedrijf dat autoruiten kan tinten in Den Haag. We doen meer. Lees hieronder wat er nog meer mogelijk is in onze workshop in Den Haag. Zo kunnen wij uw auto een grondige poetsbeurt geven en zijn wij specialisten in car wrapping.

Autoruiten blinderen

  • Carwrapping met het merk Hexis
  • Buitenkant en binnen wassen en auto poetsen
  • Motor reinigen, velgen reinigen, vlekken verwijderen, leer/stof behandeling, shamporellen
  • Kras behandeling, 3-staps polijsten, wax Guard met 2 jaar lak garantie
  • Xenon, radio, achteruit camera’s en parkeer sensoren inbouwen

Neem contact op voor een prijs

Zoekt u een garagebedrijf dat autoruiten kan tinten in Den Haag? Kom dan eens langs bij ons of bel ons op voor meer informatie. Wij zijn de specialisten in Den Haag die meerdere opties kan aanbieden voor het tinten van autoruiten. Met ons bent u er zeker van dat u een resultaat krijgt dat geheel aan uw verwachtingen zal voldoen. Wanneer wij de autoruiten van uw auto tinten dan kunt u er ook zeker van zijn dat de blindering zal voldoen aan de normen die gesteld worden binnen de verkeerswet.

Autoruiten tinten