Een unieke en persoonlijke auto

Carwrapping is een methode om een auto te voorzien van een ander design. Hierbij wordt gebruik gemaakt van folie die op de auto aangebracht wordt. Deze folie beschadigd de lak niet van de auto en blijft zeer goed hechten. Met deze folie zijn er oneindig veel mogelijkheden om een design aan te brengen van een auto.

Met carwrapping kunt u uw auto een complete nieuwe uitstraling meegeven door het meegeven van een kleur of patroon. Overspuiten is tegenwoordig niet meer de enige manier om dit te bereiken. Met wrapping kan sneller en goedkoper een goed resultaat worden behaald.

U kunt uw eigen auto met een geheel eigen design personaliseren. Het is ook mogelijk om een deel van de auto te bewerken. Denk bijvoorbeeld aan de zijspiegels, de motorkap of het dak.

Het aanbrengen van carwrapping zodat het nauwelijks van spuitwerk is te onderscheiden is nog niet zo eenvoudig. Wij hebben de vakkennis en de ervaring die nodig is om wrapping succesvol uit te voeren. Schakel ons in voor het beste resultaat.

Carwrap
Carwrap

Voordelen van wrapping t.o.v. spuiten

  • Kosten. Een complex design spuiten is veel duurder dan het aanbrengen van carwrapping
  • Bescherming. Carwrapping biedt extra bescherming aan de originele lak.
  • Opties. Talloze design beschikbaar. Eigen design is uiteraard ook mogelijk.
  • Onderhoud. Het is eenvoudig schoon te maken.
  • Verwijderen. Eenvoudig te verwijderen zonder de onderliggende lak te beschadigen.

Bent u geïnteresseerd in wrapping? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Car wrapping

Carwrap

Car