Inbouwen

Xenon inbouwen

Xenon verlichting is de laatste jaren steeds meer ingeburgerd. Het overgrote deel van de nieuwe auto’s en campers die nu op de markt komen zijn uitgerust met Xenon verlichting. Xenon verlichting heeft als voordeel dat ze een grotere lichtopbrengst hebben wat de veiligheid in het donker ten goede komt. Vooral voor mensen die minder goed zien in het donker is xenon verlichting een uitkomst. Daarnaast valt uw auto met Xenon verlichting ook beter op bij de overige weggebruikers.

Xenon

Radio en/of speakers laten inbouwen

Wij kunnen u helpen bij het inbouwen van een nieuwe radio, speakers en een sub woofer. Het vergt vakmensen om speakers op een nette manier in te bouwen in de auto. De standaard speakers die fabrikanten doorgaans meeleveren laat vaak een hoop te wensen over. Het vermogen en bereik is voor de liefhebber en kritische luisteraar ondermaats. Door nieuwe speakers in te laten bouwen wordt het luisteren van muziek in de auto weer een echte beleving.

Onze jarenlange ervaring met auto HiFi kunnen wij u ook als geen ander adviseren bij uw keuze zodat aan uw verwachting wordt voldaan. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

1385771815061862

Inbouwen

Camera inbouwen

Moeite met inparkeren

Laat een parkeer sensor of camera inbouwen en parkeer problemen behoren tot het verleden. Het risico op schade wordt sterk teruggebracht en daarnaast is het natuurlijk ook gewoon erg gemakkelijk.

Het vergt specialistische kennis om achteraf een parkeersensor in te bouwen. ProfCars heeft veel ervaring met het inbouwen van dergelijke sensoren bij talloze autotypes. Informeer naar de mogelijkheden voor uw auto.