Poetsen

Uw auto poetsen, polijsten, wassen en reinigen door een specialist

Als u uw auto door ProfCars een poetsbeurt laat geven zal uw auto er uitzien alsof hij net uit de showroom komt. Wij kunnen de auto voorzien van een kras behandeling, of een 3 stappen polijst beurt. Als we uw auto in de wax zetten krijgt u 2 jaar lak garantie.

Waxen

Wilt u graag uw auto weer laten glanzen als of hij net uit de showroom komt? ProfCars kan uw auto helemaal met de hand in de wax zetten. Of u nu als particulier of als bedrijf bij ons aanklopt, wij zetten uw auto graag in de wax voor een prachtig, glanzend resultaat. Een wax-laag zorgt niet alleen voor een mooie glans maar zorgt er ook voor dat vuil minder snel hecht aan de lak.

Wax Guard

Met de Wax Guard wordt de originele lak van de auto beter beschermt. Wax Guard komt met 2 jaar lak garantie.

Waxen beschermt tegen:
  • UV-straling
  • Luchtvervuiling
  • Pekel aanslag
  • Zure regen

Wassen

Laat uw auto grondig wassen van binnen- en van buiten door een professional. Uw auto zal er weer helemaal als nieuw uitzien. Wij werken veel met de kwaliteitsmiddelen van het merk Cartec.

3-staps polijsten

Auto poetsen

Auto poetsen / waxen

Diep reinigen

Het interieur van uw auto heeft veel te lijden onder het dagelijksgebruik. Om vlekken en vieze geuren echt goed verwijderen uit bekleding is meer nodig dan een eenvoudig schoonmaakmiddeltje. Het oppervlakkig vuil kunt u zo verwijderen maar vaak is er ook vuil met de onfrisse geur in de bekleding getrokken. Professionele reiniging door ProfCars kan dit vuil wel aanpakken. Wij kunnen zowel leren- als stoffen bekleding reinigen voor u.

Shamporellen

Shamporellen is een behandeling waarmee alle stoel, deur en vloerbekleding van de auto optimaal wordt gereinigd. Een mix van schoon warm water gemengd met een speciaal schoonmaakmiddel wordt met hoge druk in de bekleding gespoten en gelijktijdig door een krachtige zuiger uitgezogen. De reinigende werking, levert een interieur op dat weer volledig als nieuw oogt.

Polijsten

Doffe en verweerde lak is verleden tijd wanneer u uw auto laat polijsten. Met het 3-staps polijsten worden was krassen en swirls verwijdert, waardoor de glans en de reflectie van de lak weer hersteld. Iedere lak is anders, maar met onze ervaring weten we zonder meer het maximale resultaat te behalen.

Ook bij lichte krasschade is polijsten zeker een optie. Met het polijsten komt de oorspronkelijke kleur van de auto weer naar voren. Daarnaast werkt het ook roestvorming tegen.

Doffe koplampen herstellen met polijsten

Door UV-straling van de zon, weersinvloeden zoals zure regen en pekel op de weg zal er in de loop der tijd slijtage ontstaan aan de coating van de koplampen. Het resultaat is gele en doffe uitslag op de koplampen wat zich meteen uit in minder lichtopbrengst. Daarnaast worden de koplampen dof en lelijk. Het haalt de uitstraling van de auto omlaag.

Gepolijste koplampen vergroot de lichtopbrengst en dat verbeterd de veiligheid in het donker.

ProfCars werken met kwaliteitsproducten van Cartec

cartekHet conditioneren van auto’s vraagt om een professional en om kwaliteitsproducten. Voor het beste resultaat maken wij daarom gebruik van de producten van Cartec. De producten van Cartec staan bekend om de hoge kwaliteit en effectiviteit. Kijk op de website van Cartec voor meer informatie. Uw auto is bij ons in goede handen.

Krasbehandeling

KrassenKrassen door bijvoorbeeld steenslag zijn vaak onvermijdelijk naar verloop van tijd. U hoeft er echter niet mee te blijven rijden. ProfCars is gespecialiseerd in het behandelen van krassen. Vaak is het mogelijk om de krassen in de lak met speciale technieken te repareren zonder dat het nodig is om opnieuw te moeten spuiten.

Bent u geĂŻnteresseerd in een van onze poetsdiensten? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak. Uw auto zal er weer als nieuw uit zien.