Ramen tinten in Den Haag

Uw autoramen voorzien van blindering

Zoekt u een expert die ramen tinten in Den Haag als service aanbiedt? Kom dan langs bij ProfCars in Den Haag. Wij zijn de specialisten die de ramen van uw auto kan tinten met de beste folie die er beschikbaar is. Met een blindering aangebracht door ons bent u er zeker van dat u een top klasse resultaat krijgt waarmee u jarenlang voort kunt. Wij bieden diverse opties aan waarbij het mogelijk is om verschillende niveaus van blindering te bereiken.

Ook voor andere opties zoals een nieuw design

Wij leveren naast het tinten van de ramen van een auto ook andere opties zoals carwrapping en poetsbeurten. Wij kunnen uw auto voorzien van een speciale folie die aangebracht wordt aan de buitenkant of in het interieur om uw auto een volledig nieuw design te geven. Kom anders eens langs bij ons in Den Haag om te zien wat wij allemaal kunnen naast het tinten van de ramen van uw auto.

Lees hieronder de mogelijkheden die wij aan kunnen bieden

Een expert in het verfraaien van automobielen

ProfCars is de expert in Den Haag voor het verfraaien van automobielen. Wij kunnen naast het ramen tinten ook andere opties bieden om uw auto een ander uiterlijk te geven zoals car wrapping. Wij zijn het bedrijf dat ramen tinten in Den Haag ook als hoofdactiviteit heeft. We doen het er dus niet even bij. Onze medewerkers zijn allemaal specialisten op het gebied van het verfraaien van auto’s en hebben er dagelijks ontzettend veel plezier in om een auto van een nieuw uiterlijk te voorzien.

Ramen tinten in Den Haag

  • Carwrapping met het merk Hexis
  • Kras behandelingen, wax Guard met 2 jaar lak garantie en 3-staps polijsten
  • Xenon, radio, achteruit camera’s en parkeer sensoren inbouwen
  • Buitenkant en binnen wassen en auto poetsen
  • Motor reinigen, velgen reinigen, vlekken verwijderen, leer/stof behandeling, shamporellen

Ramen tinten

Kom langs in onze werkplaats of neem contact op

Bent u op zoek naar een garagebedrijf in Den Haag dat uw auto kan voorzien van geblindeerde ramen. Kom dan langs bij ons in Den Haag of neem contact op voor meer info. Wij zijn de specialisten voor ramen tinten in Den Haag en kunnen u diverse opties aanbieden. Wij kunnen uw autoramen op verschillende manieren tinten en kunnen tevens andere opties aanbieden om uw voertuig te verfraaien zoals een mooie car wrapping. Laat u ramen tinten door ProfCars in Den Haag.